Husdyrformidlingen

Krydsningskalve :

Der er kommet rigtig mange krydsningskalve på markedet og de er stille og roligt ved at falde ind i produktionen. Der er dog rigeligt udbud af krydsningskvier. Økonomien omkring kvierne svarer heller ikke helt til det forventede. Dette gør at tillægget sænkes til 100,- kr pr kviekalv, fra og med uge 42.

 

NYE LEVERANDØRER SØGES                     
Vi søger nye leverandører af tyrekalve til danske kalveprducenter. Fast aftale om afhentning kan laves. Kalvene afregnes efter vores egen notering. Se mere i menuen under kalve og notering.

 

Vi gør opmærksom på, at kalve som er behandlet med antibiotika ikke må flyttes, før tilbageholdesfristen er overstået. 

 
Chipmærket SKAL sidde i Kalvens VENSTRE øre.
Det er vigtigt at øremærket sidder korrekt på kalven, da alt elektronik, som bruges i produktionen, er lavet efter dette.

 
 
Derudover er det vigtigt at kalvens alder og vægt passer sammen. Det har stor betydning i forhold til omsætningen af kalven.

 

HOLSTEINER TVILLINGKVIE KALVE ER EN  DÅRLIG FORRETNING.

Vi får ind i mellem tilmeldt nogle Holsteiner kvie kalve, så som tvillingekvier. Disse er rigtig svære at omsætte.

Grunden til dette er at en Holsteiner kvie færdig til slagtning, kun koster omkring 4000,- kr ved slagtning, og så har den ædt mere foder end en tyr. Det kan dermed ikke betale sig at fede dem op, heller ikke selvom man kan få dem gratis.

Hvis i tilmelder disse kvie kalve, kan vi derfor ikke love at afsætte dem.

 
 


 
NYHEDER
1 KALVS KØER
27-02-2018 15:21:28

Vi søger løbende 1 kalvs køer til export. Kravene til disse er max 60 dage fra kælvning og med ydelse på min. 30 k...Læs resten


Oprettelse af egen notering
09-02-2018 12:57:07

Husdyrformidlingen opretter egen notering på spædekalve

Fra og med manda...Læs resten